Consorte

Skrevet af
Rune Elvang
Salgschef hos Consorte

Consorte i Skandinavien har været igennem et indledende uddannelsesforløb med Connection Management. Connection Management blev valgt fordi de hurtigt forstod udfordringerne i Consortes salgsproces, og fordi de har givet os værdiskabende, enkle og konstruktive input til optimering af salgsprocessen. Connection Management har givet Consortes salgsteam værktøjer som teamet løbende benytter i deres hverdag- værktøjer der blandt andet fokuserer på enkel og målrettet kommunikation.

Contorte i Skandinavien har været igennem to skræddersyede programmer. Dels er vi blevet coachet i at kunne afholde mere effektfulde kundemøder – derudover har vi ligeledes været igennem en proces, hvor vi har lært at booke effektive møder med potentielle kunder.

Siger: Salgchef Rune Elvang

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.