In-Italia

Skrevet af
Johanne Nordkild Poulsen
Head of Sales hos In-Italia

Oplevet en stigning af offline-bestillinger på knap 50 %

”Vi har via vores uddannelsesforløb hos Connection Management gennemlevet et enormt tigerspring i hele vores måde at agere på overfor kunderne. Undervisningen har været meget relevant og brugbar, og resultaterne har ikke været til at overse: Vi har oplevet en stigning af offline-bestillinger på knap 50 % sammenlignet med samme periode sidste år!

Udover den stigende salgskurve som uddannelsen har resulteret i, har vi hver især oplevet en personlig udvikling igennem kursusforløbet: Vi er blevet præsenteret for mange væsentlige teorier om kommunikation og om interaktion mellem mennesker. Teorier som i samspil med de værktøjer vi også har fået introduceret, har gjort os til bedre kommunikatorer, både i forhold til kunder og i det hele taget i forhold til de mennesker vi omgås.”

In-Italia A/S, Salgsleder – Johanne Nordkild Poulsen

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.