KOB – An Experian Company

Skrevet af
Christina Hald
Salgschef hos Experian

Vi søgte for år tilbage en professionel partner, der kunne understøtte vores forretningsmæssige strategi om at flytte salget fra traditionelt produktsalg til mere løsningsorienteret salg. En forandringsproces, hvor vi grundlæggende ønskede en partner, der kunne matche vores virksomhed og hverdag.

Vi ønskede en partner, der kunne bidrage igennem en længere forandringsproces, og ikke blot en “metervare”, hvor der blev leveret et kursus og en fin mappe!!! Connection Management har igennem en årrække bidraget aktivt, positivt og praktisk i denne proces, og vi har gennem et professionelt tilrettelagt coachingforløb opnået mere fokuserede indsatser på salget samt en generel adfærds-ændring, der understøtter vores overordnede mål.

Samarbejdet med Connection Management har været inspirerende og udbytterigt for alle, der har været involveret, hvilket omfatter blandt andet telesalg, eksternt salg, Key account samt salgs- og marketingledelsen.

Connection Management har energisk hjulpet med udvikling og implementering af en række let tilgængelige praktiske værktøjer, der har bidraget positivt til såvel individuelle som de overordnede salgsresultater.

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.