Plejehjem Himmelev Gl. Præstegaard

Skrevet af
Karina Holst
Afdelingsleder hos Plejehjem Himmelev Gl. Præstegaard

Baggrund

Jeg kom fra en stilling som basissygeplejerske med fokus på pleje og omsorg og blev herefter afdelingssygeplejerske efter et år. Det vil sige, at jeg ikke havde nogen nævneværdig ledererfaring indenfor faget. Jeg havde snuset til ledelse i mit tidligere erhverv som destinationschef, men det var efterhånden nogle år siden, så jeg var på bar bund med mange forskellige forestillinger om, hvad jeg manglede af redskaber til at blive en effektiv og god leder.

Forestillinger og tanker som sendte mig på nettet, og der var tonsvis af muligheder og umuligheder.

Løsningen

Connection Management var mit første valg efter at havde surfet rundt og søgt på målrettet uddannelser indenfor ledelse. Connection Management’s konsulent var på spotten, da jeg havde behov for afklaring af hvilken vej jeg skulle begive mig ud på, med målrettet anerkendelse af mine behov og grundig aktiv lytning af hvad jeg mente var mine behov samt en faglig supervision af hvad jeg skulle vælge af moduler.

Fik hurtigt og velovervejet udarbejdet en handlingsplan med muligheder for udvikling og uddannelse, med udgangspunkt i mine tanker og behov, hvilket gav en ro til fordybelse i mit nye erhverv uden at skulle tænke yderligere over uddannelsesmuligheder – dette var nu på plads!

Udbytte

Har nu afsluttet mit første modul af uddannelsen Ledelse i Praksis, og dette har givet mig en værktøjskasse med redskaber til ledelse, refleksion, diskussion og ikke mindst fokus på ledelse samt mulighed for at planlægge og fokusere på strukturen i mit job, udvikling af medarbejdere og anerkendelse af forskelligheder. Jeg mærker det allerede jobsmæssigt i hverdagen, tilgangen til konkrete opgaver giver energi, hvor de tidligere var en kæmpe udfordring at implementere. Personalet er mere på og tager udfordringerne op på en konstruktiv og faglig facon, og dette giver energi og god karma i hverdagen – jubii for det.

Indholdet i uddannelse hos Connection Management er fantastisk intenst – et højt fagligt niveau, som udfordrer deltagerne til dialog, involvering og netværksdannelse – en enorm smittende og inspirerende måde at undervise og inspirere studerende.

Jeg vil til enhver tid og anbefaler allerede Connection Management til alle. Mest fordi Connection Management er fagligt stolte, ved hvad ledelse og uddannelse handler om, har viden om hvordan uddannelse tilrettelægges for den enkelte, samt samler hold/gruppen til en helhed, med fælles mål om at ville lære af Connection Management, men i højeste grad af egen involvering og deltagelse.

For mig er det blevet til nysgerrighed på forskelligheder, inspiration til læring og udvikling og ikke mindst viden om og respekt for ledelse som fag.

Plejehjem Himmelev Gl. Præstegaard, Afdelings sygeplejerske, Karina Holst

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.