MiniMBA i ledelse

Skab ledelsesmæssige gennembrud med en MiniMBA

Et praksisnært og moderne MBA-alternativ, der giver dig en 360 graders indføring i de værktøjer, koncepter og metoder der gør dig i stand til at skabe ledelsesmæssige gennembrud. Du vil udvikle din personlige gennemslagskraft som leder og kunne realisere dine medarbejderes fulde potentiale. Udviklet af ledere til ledere der indfører dig i de klassiske MBA-fag ved hjælp af konkrete, operationelle værktøjer og øvelser, der taler ind i dit eget arbejdsliv.

MiniMBA vs. fuld MBA

Titlen ”MiniMBA” er blevet en populær betegnelse for en lederuddannelse på højt niveau, men af mindre omfang og kortere varighed end en fuld MBA.

Begge uddannelser giver dig en solid teoretisk ballast og nye metoder og værktøjer, der styrker din daglige ledelsespraksis. Og begge udvikler dig såvel fagligt som personligt. Dog gør vi meget ud af at vores MiniMBA tager udgangspunkt i virksomheden og din hverdag. Med en MiniMBA vil niveauet være lige så godt som på en MBA dog er belastningen på vores MiniMBA mindre og planlagt således at det passer bedre ind I en travl hverdag.

Mange bruger også en MiniMBA som springbræt til senere at læse en fuld MBA. En fuld MBA er både enormt tidskrævende og ekstrem omkostningstung, hvilket gør en MiniMBA til et fornuftigt alternativ. Og så er pensum på dansk.

Henley Business School

Connection Management har indgået et samarbejde med MBA-udbyderen Henley Business School i Danmark. Henley er en at verdens mest anerkendte Business Schools og en af de få MBA-udbydere på verdensplan der er Triple Crown Akkrediteret. Henley er således en af de højst akkrediterede MBA-udbydere i Danmark og ved at gennemføre MiniMBA’en hos Connection Management får du nu din udgift til en MiniMBA i besparelse hvis du efterfølgende læser den fulde MBA hos Henley Business School.

Færdigheder du vil tilegne dig

 • MODUL 1 - STRATEGI
 • God strategi kræver en klar og præcis forståelse af, hvor du vil hen, og hvordan du vil komme derhen. Det kræver også en evne til at tilpasse sig og justere kursen, hvis nødvendigt.
 • MODUL 2 - FORANDRINGER
 • Forandringer er forstyrrende, når forandringen rammer DIG, men opløftende, når de bliver gjort af DIG.
 • MODUL 3 - ORGANISATIONSUDVIKLING
 • Organisationsudvikling handler om at bygge stærke teams og en kultur, der fremmer samarbejde og innovation. Det er afgørende for at opnå bæredygtig succes på lang sigt.
 • MODUL 4 – MOTIVATION
 • Motiverede medarbejdere er afgørende for enhver organisation, der ønsker at opnå succes. De er mere engagerede, loyale og effektive.
 • MODUL 5 – KOMMUNIKATION
 • God kommunikation er grundlæggende for en succesfuld organisation. Det er nøglen til at opbygge et stærkt og sammenhængende team, der kan nå sine mål.
 • MODUL 6 – BÆREDYGTIGHED
 • Bæredygtighed og god forretningspraksis er uadskillelige, fordi bæredygtighed handler om at skabe værdi for mennesker og planeten såvel som for virksomheden selv.

Hvad får du på vores MiniMBA?

 • 4 måneders fleksibelt uddanelsesforløb
 • 6 moduler online undervisning fra 09.00 - 15.00, undervist af landets bedste undervisere
 • Lederdiagnose af dine ledelsesmæssige styrker og udviklingsområder
 • Digtal læring med ugentlige challenges
 • Konkrete værktøjer du kan tage med videre i dit liv som leder
 • MiniMBA diplom

Holdoversigt: MiniMBA

Alle moduler er online mellem 09.00-15.00.

K
MØD FACILITATORERNE

Peter Glahn - Head of Education & Master in Educational Psychology
Peter har en bred erfaring indenfor forskellige brancher i både private og offentlige organisationer. Han har undervist i folkeskolen og arbejdet i PPR i samlet 10 år. Dernæst har Peter arbejdet som talkshowvært, performer, facilitator, projektleder og konsulent og har drevet egen virksomhed i 15 år.

Malene Falck Christens - Senior Consultant & Executive Advisor
Malene har undervist siden 1998 og arbejdet med en bred vifte af ledelsesopgaver og konsulentydelser siden 2010. Malenes kernekompetencer er forankret i det psykologiske fagområde og knytter sig til ledelse, organisationsudvikling, undervisning, vejledning og supervision, samt strategiarbejde, kommunikation og relationsarbejde.

Carsten Olesen – CEO, Brandculture
Carsten har mere end 25 års erfaring som salgschef, indkøbsdirektør, adm. direktør og bestyrelsesformand. De seneste 20 år i konsulentbranchen med fokus på rådgivning af mellemstore og store danske og internationale virksomheder.

Jørgen Holm – Direktør, Brandculture
Jørgen har mere end 25 års erfaring som bureauchef, markedschef, salgschef, adm. direktør og bestyrelsesformand. De seneste 15 år i konsulentbranchen med fokus på rådgivning af mellemstore og store danske og internationale virksomheder.

Peter Maxsø – Partner & COO
Peter Maxsø har siden 2001 arbejdet som konsulent og underviser, og har i løbet af denne periode trænet, rådgivet og coachet tusindvis af mennesker i både den private og offentlige sektor. Peters fokus er på leder- og organisationsudvikling.

Anders Bech Tharsgaard - Senior Consultant & Executive Advisor
Anders er specialist i bæredygtig ledelse. Hans helt store passion er at hjælpe organisationer med at forstå og implementere bæredygtig ledelse, som både gavner verden og deres bundlinje. Anders’s filosofi omkring arbejdet med bæredygtighed er, at det skal gøres overskueligt og konkret.

Et stærkt netværk

På MiniMBA’en danner vi samtidig rammerne for at få skabt et stærkt netværk lederne imellem. 

Vi arbejder målrettet med at skabe aktiv deltagelse og opbygge fortrolige relationer deltagerne imellem. Det betyder, at du ikke bare bliver lyttet til, men du bliver også udfordret, og får mulighed for at lære med og gennem andre. I undervisningen arbejder vi med indlæg fra deltagerne, diskussion og problemknusning, drøftelse af dilemmaer og personlig refleksion. 

Dit netværksmæssige engagement skaber professionelle relationer til andre ligesindede samtidig med, at du får mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer. Alt sammen i et fortroligt rum. Vi holder et forretningsdrevet fokus med udgangspunkt i deltager-cases og aktuelle temaer.

Netværket giver dig:

 • Tid til at tænke over, hvordan du agerer som leder
 • Inspiration til at skabe ledelsesmæssige forandringer – professionelt og personligt
 • Et styrket kontaktnet blandt andre ledere

Hvad siger vores kunder om os?

Løft dit lederskab med 15 minutters gratis ledelsesvideo

Få 3 hurtige ledelsesværktøjer som du kan tage i brug med det samme – helt gratis!

FAQ

K
L
Hvad koster en MiniMBA alt inklusiv?

Firmafinansieret
HUSK! En MiniMBA er ikke en udgift, men en investering i dig og virksomheden. Investeringen for en MiniMBA er 34.995 eksl. moms, men vi har helt særskilt valgt at køre en kampagnepris til kun 19.995 kr. eksl. Moms. Dette er KUN for en kort periode – først til mølle!

Ved at gennemføre MiniMBA’en hos Connection Management får du hele din udgift til en MiniMBA i besparelse hvis du efterfølgende læser en executiv MBA hos Henley Business School.

Mulighed for betaling via Bruttolønsordning
Hvis du er ansat og din virksomhed ikke vil betale for din deltagelse kan du benytte dig af bruttolønsordningen. Denne reducerer din samlede udgift og koster ikke din arbejdsgiver noget.

Samarbejde med Henley Business School
Connection Management har indgået et samarbejde med MBA-udbyderen Henley Business School i Danmark. Henley er en at verdens mest anerkendte Business Schools og en af de få MBA-udbydere på verdensplan der er Triple Crown Akkrediteret. Henley er således en af de højst akkrediterede MBA-udbydere i Danmark og ved at gennemføre MiniMBA’en hos Connection Management får du nu din udgift til en MiniMBA i besparelse hvis du efterfølgende læser den fulde MBA hos Henley Business School.

K
L
Hvor meget tid skal jeg investere?

Vi lærer alle forskelligt og i forskelligt tempo. Nogle tager den korte vej og nogle tager den lange vej. Men hvis du skal investere fra 3 timer om ugen. For den som virkelig vil grave sig ned i stoffet så er der læring mange timer hver uge.

K
L
Adgang til Executive MBA?

Giver den MiniMBA automatisk adgang til en Executive MBA? Nej, ikke nødvendigvis. Alle MBA Business Schools har forskellige optagelseskrav. Vi har et samarbejde med Henley Business School hvor du får din udgift til en MiniMBA i besparelse hvis du efterfølgende læser den fulde MBA hos Henley Business School.

K
L
Hvordan bliver jeg godkendt?

På den indledende dialog tager vi en snak om dine udfordringer og muligheder som leder. Det er vigtigt for at os at en MiniMBA kan være med til at styrke dig som leder ellers er det ikke win-win.

Derudover gør vi en stor dyd af det netværk der skabes på en MiniMBA. Det kræver det rigtige match samt viljen til at lære og bidrage til netværket.

K
L
Hvad hvis jeg bliver forhindret?

Intet problem. Vi lever alle i en travl verden, hvor nogle gange ikke ved hvad som kan ske i morgen. Derfor bliver alt undervisning optaget så hvis du er forhindret har du mulighed for at se en optaget version når det passer ind i kalenderen.

K
L
Hvis ikke jeg har medarbejderansvar er det så noget for mig?

Ja, i den grad. En MiniMBA tager udgangspunkt i dit eget liv som leder. Nogle af vores deltagere leder for ledere, nogle er ledere for medarbejdere og andre er ledere uden personaleansvar.

K
L
Skal man være ansat for at blive godkendt?

Nej. Det er en fordel,men ikke et must. Det vigtigste er at du vil dyrke dit lederskab og brænder for at lede andre.

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.