Anbefaling af uddannelse i Salgspsykologi

4 Jobsøgende på Salgsuddannelse udtaler

Da jeg påbegyndte kurset i salgspsykologi, havde jeg været jobsøgende i et halvt års tid, og var én af de mange nyuddannede kandidater der, grundet den høje ledighed blandt akademikere, havde svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Jeg har et flot eksamensbevis, og jeg havde fået karriererådgivere til at læse CV og ansøgninger, og jeg vidste at denne del af jobsøgningsprocessen fungerede fint, jeg manglede bare lige dét, der kunne skille mig ud fra mængden af ansøgere…

At følge Connection Managements uddannelse i Salgspsykologi gav mig først og fremmest inspiration og motivation til at tage fat på jobsøgningen med fornyet energi, da jeg på kurset blev præsenteret for en bred vifte af værktøjer, der på mange måder ændrer ens mentale indstilling til jobsøgningssituationen.
Jeg fik bl.a. et værktøj, der gjorde mig mere afklaret med mine mål – hvad er det jeg vil? Hvad er det jeg kan? Og ikke mindst hvorfor virksomheden skal vælge mig som deres fremtidige medarbejder?

Udover brugbare værktøjer til planlægningsfasen, fik jeg indblik i en lang række psykologiske mekanismer og personlighedstyper, der har gjort mig mere bevidst om mig selv som person. For eksempel hvordan jeg virker på folk og gjort mig i stand til at aflæse folks personlighed, så jeg bedre kan matche dem/virksomheden og deres behov og øget min mulighed for indflydelse og respekt i samtalesituationen.

Jeg er overbevist om, at den indsigt jeg fik på kurset i salgspsykologi, på mange måder er skyld i at jeg bare en uge efter endt uddannelsesforløb fik mit første job som færdiguddannet. På bare en uge var jeg til tre samtaler og alle tre steder var klar til at ansætte mig. Jeg kunne mærke, at kurset havde givet mig en solid ballast og et andet mentalt drive i forhold til samtalerne.
Havde jeg ikke fået job med det samme, er jeg overbevist om, at den energi og inspiration som kurset gav, ville gøre den efterfølgende tid som jobsøgende lettere grundet kursets mange operationaliserbare værktøjer…

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.