Lær os bedre at kende

Om Connection Management

Vores dygtige og kompetente undervisere (konsulenter) er certificeret i en række analyseværktøjer, de er veluddannede og har desuden selv en god indsigt og stor praktisk erfaring med sig fra private og offentlige virksomheder.

+10

Uddannelser + online forløb

+20

Års erfaring inden for branchen

+30

Medarbejdere klar til at hjælpe

+30.000

Mere erfarne dimittender

Hvorfor Connection Management?

Connection Management
– When leaders grow

Connection Management er lederens vej ind i den positive ledelsesspiral. En spiral hvor ledertrivsel danner fundamentet for at kunne ‘performe’ samt kombinationen af disse giver mulighed for lederudvikling. Vi ‘connecter’ ledere med hinanden, med uddannelsesinstitutioner, med content, med lokationer, med alt det som sikrer lederens trivsel, performance og udvikling.

Hvad enten det er inspiration, kompetenceløft, coaching, netværk, mentoring eller noget helt andet er du kommet til det rette sted. Connection Management blev stiftet i 2002 som en klassisk konsulentvirksomhed med løftet om en 20% produktivitetsforøgelse efter et endt Connection Management forløb. Navnet udspringer også heraf, som i dag måske klinger knap så godt på ledelse i en tid hvor begreber som leadership, work/life-balance, bæredygtighed, ‘gender equality’ med flere fylder mere og mere på agendaen.

Bag navnet ligger der dog en dybere mening – Vi vil være den foretrukne lederplatform, som forbinder ledere med alt det som øger trivslen, løfter performance og giver grobund til udvikling.

‘Casual but exclusive’

Gennem årene har vi uddannet mere end 30.000 ledere og i alt haft over 50.000 medarbejdere gennem et eller flere af vores uddannelser eller forløb. Vi har fulgt med tiden og i processen også blevet skarpere på hvem vi er, men endnu vigtigere hvem vi ikke er. Vi er ikke jakkesæt og tomme løfter, men i højere grad masser af oplevet værdi.

Operation

Undervisere

Salg

Ledelse

Vil du udvikle dit lederskab?

Oplever du manglende opfølgning og implementering eller manglende forbindelse mellem medarbejderne og ledelsen? Er der for mange værktøjer, som ikke bliver anvendt og manglende resultatopnåelse? Eller er der alt for urealistiske forventninger, som aldrig bliver indfriet? Dette er eksempler på problemstillinger, som mange virksomheder står overfor. Med Connection Management som samarbejdspartner kan vi sørge for at udvikle ledere med det formål at forbedre bundlinjen og sikre værdiskabende sammenhænge mellem kunder, virksomhed, ledelse, medarbejdere og resultater.

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.