Lederuddannelser for ledere på alle niveauer

Skab større succes og bliv en bedre leder for dine medarbejdere

Uddannelse består af to dele: UD + DANNELSE. Hos Connection Management fokuserer vi på UD. Du skal kunne gå ud og direkte bruge det lærte. Dit udbytte skal være maksimalt her og nu. Du kan vælge at tage et enkelt fag eller sammensætte forskellige fag så du udvider din værktøjskasse og kompetencer maksimalt.

Find den Mini MBA uddannelse der passer dig

Mini MBA i Ledelse

Et praksisnært og moderne MBA alternativ, der giver dig en 360 graders indføring i de værktøjer, koncepter og metoder der gør dig i stand til at skabe ledelsesmæssige gennembrud

$

Mini MBA i ESG & Bæredygtighed

Et praksisnært og moderne MBA alternativ, der giver dig en komplet indføring i de værktøjer, koncepter og metoder, der gør dig i stand til at arbejde med bæredygtighed, ESG og ESG rapportering i din virksomhed

Mini MPA

Et praksisnært og moderne MPA alternativ, der giver dig en komplet og grundig indføring i de teorier, værktøjer, koncepter og metoder der gør dig i stand til at
skabe ledelsesmæssig værdi for dig og din omverden.

$

Skræddersyet forløb

Et skræddersyet uddannelsesforløb hos os strækker sig typisk over en længere periode med fastlagte mål og milepæle. I perioden kommer vi tæt på alle involverede, og bliver derfor en naturlig del af organisationen. 

Udvikling af kompetencer

Vores omfattende Mini MBA er mere end bare en uddannelse; det er en transformation. På vores Mini MBA’er dykker vi dybt ned i de essentielle ledelseskompetencer, såsom Ledelse, Bæredygtighed og Public & Governance. Ved at deltage i vores forskellige uddannelser vil du opnå en dybere forståelse for, hvordan effektiv ledelse kan drive forandring og skabe positive resultater i din organisation.

En vigtig del af Mini MBA’erne hos Connection Management er fokus på teamdynamik. Lær, hvordan du kan opbygge og vedligeholde højtydende teams, mens du samtidig fremmer et miljø præget af tillid og samarbejde. Vores interaktive tilgang sikrer, at du får praktisk erfaring med at anvende disse færdigheder i virkelighedens scenarier.

Mini MBA’er med fokus på høj faglighed

Din rejse gennem en Mini MBA vil ikke kun transformere din professionelle karriere, men også berige dit personlige liv. Vi tror på, at sand ledelse starter indefra. Derfor lægger vi stor vægt på personlig udvikling og selvindsigt som en del af uddannelsen.

Vælg en Connection Management Mini MBA og tag det første skridt mod at blive den leder, du altid har ønsket at være. Vores erfarne undervisere, og indsigtsfulde indhold, vil udstyre dig med de værktøjer du behøver, for at skabe en reel forskel i din organisation og dit team.
Tilmeld dig i dag og start din rejse mod ekstraordinær ledelse.

Brug din lederuddannelse i hverdagen

Praktisk lederuddannelse

Hos Connection Management forstår vi, at den sande værdi af en lederuddannelse ligger i dens anvendelighed. Vores kurser er nøje udformet for at sikre, at det, du lærer, kan overføres direkte til din daglige ledelse. Vi kombinerer teoretisk viden med praktiske øvelser, der spejler de udfordringer og situationer, du står over for i dit arbejdsliv.

Tilpasset til dig

Hver leder er unik, og derfor tilpasser vi vores lederuddannelser til at imødekomme dine specifikke behov og mål. Vi sikrer, at læringen er relevant og direkte relateret til de udfordringer, du og din organisation står overfor. Dette tilpasningsdygtige format sikrer, at du får mest muligt ud af din tid hos os og kan se umiddelbare resultater, når du vender tilbage til din arbejdsplads.

Øjeblikkelig implementering

Vores tilgang er baseret på princippet om ‘læring ved gøren’. Det betyder, at hver lektion, hver øvelse og hvert værktøj er designet med henblik på øjeblikkelig implementering. Vi ønsker, at du forlader vores lederkursus med konkrete strategier og teknikker, som du kan anvende straks, uanset om det er i teamledelse, projektstyring eller i din personlige ledelsesstil.

Kontinuerlig ledelsesudvikling

Vores mål er at skabe et læringsmiljø, hvor du kontinuerligt kan udvikle og forbedre dine ledelsesevner. Med Connection Management får du ikke kun en uddannelse; du får et løfte om kontinuerlig udvikling og støtte, så din lederrejse fortsætter med at vokse og udvikle sig sammen med dig og din karriere.

Hvad siger vores kunder om os?

Hvad er en god leder?

Der er skrevet side op og side ned om, hvordan god ledelse eksekveres. Der holdes mange møder rundt om strategibordene om emnet, og der er et utal af teoretiske stier at begive sig ned ad og lade sig inspirere af. Men når alt kommer til alt, bør ledelse tage udgangspunkt i hverdagen og medarbejderne.

En Mini MBA fra Connection Management gør dig i stand til at skabe resultater med og igennem andre. Du vil udvikle din personlige lederadfærd og kunne realisere dine medarbejderes fulde potentiale ved hjælp af konkrete, operationelle værktøjer og øvelser, der taler ind i dit eget arbejdsliv. Designet af ledere til ledere, som er tæt på den virkelige virkelighed. Derudover så er alt pensum primært på dansk, da alt forskning viser at, vi lærer bedst på vores modersmål.

Vil du gerne ringes op?

+10

Uddannelser + online forløb

+20

Års erfaring inden for branchen

+30

Medarbejdere klar til at hjælpe

+30.000

Mere erfarne dimittender

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.