Choice Hotels

Choice Hotels Scandinavia har i samarbejde med Connection Management haft alle danske salgsfolk gennem et personligt coachingforløb. Resultaterne har været meget forskellige, men alle meget positive. Alle salgsfolk har givet meget positive tilbagemeldinger, og roser den måde, deres personlige coach fra Connection Management har sparret med dem og udviklet dem præcis der, hvor behovet var.

Flere har ytret ønske om at få flere sambesøg med deres coach i fremtiden, da coachen give en uvildig og konstruktiv tilbagemelding, som udvikler den enkelte.

Choice Hotels er glade for den måde Connection Management trykker på den enkeltes udviklingsområder, via det personlige coachingforløb, frem for de generelle Plenumkurser, som mange andre tilbyder.

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.