Clinic Allure

Efter en meget svær tid som selvstændig Kosmetolog, med stor udskiftning i personalegruppen og en meget svingende omsætning, havde jeg utroligt svært ved, at få min forretning til at hænge sammen, og var alt for stresset. Jeg var klar over, at der skulle ske noget andet og fandt Connection Mannagement. Jeg havde en samtale med Michall, hvor han ret hurtigt fik afluret mit behov og efterfølgende sammensatte et Coach-forløb med Kurt Næsted og jeg. Kurt har hjulpet mig med at finde den røde tråd igen, få sat struktur på min forretning, og de ønsker jeg havde for den i fremtiden. I forløbet tog jeg kurset Ledelse i Praksis hos Connection Mannagement, og har haft virkelig stor glæde af alt det jeg har lært. Så nu, kun 1 år efter jeg startede mit samarbejde med Connection Mannagement, har jeg ikke bare fået min forretning og min arbejdsglæde tilbage, men udvidet med en distributionsvirksomhed, flyttet i større lokaler og fordoblet antallet af ansatte.

Jeg kan varmt anbefale Connection Management til alle der ønsker at efteruddanne og videreudvikle både sig selv og sine medarbejdere. Både undervisere og øvrigt personale er meget kompetente og passionerede, undervisningen er levende og relevant. Og jeg har kunnet bruge den nye viden med det samme i mit arbejdsliv.

Clinic Allure, CEO, Bettina Kirkebjerg

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.