Danske Bank

Vi havde behov for at give medarbejderne en fælles oplevelse, som passede med bankens igangsatte “Vækst-strategi. Målet var at flytte den enkeltes grænse og få større “mod” i mødet med det ukendte. For at få det bedst mulige udbytte, valgte vi at få andre øjne på og et frisk pust udefra.

Vi havde hørt godt om Connection Management, og valgte at tage et uforbindende møde, for at afstemme behov og forventninger. Dette resulterede i en konkret “Drejebog”, som førte vores medarbejdere igennem et aftenmøde med teori og grænseoverskridende oplevelser og ikke mindst, efterfølgende mulighed for at bruge det indlærte i praksis.

Vi har efterfølgende, holdt en mindre opfølgningsaften, for at fastholde de gode takter og den inspirerende indlæring. Mange medarbejder har flyttet deres grænser, og endnu flere har lært dem at kende – alt sammen til gavn og glæde for den enkelte og arbejdspladsen.

Alt i alt har Connection Management leveret den vare vi oprindeligt aftalte, til vores fulde tilfredshed.

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.