Kbh Mad service

Københavns Madservice a la carte er Københavns Kommunes udbyder af mad til ældre hjemmeboende borgere, samt leverandør til flere plejehjem i kommunen.

Maden bliver produceret i Københavns Madservice a la cartes køkken beliggende Bystævneparken i Brønshøj. Københavns Madservice er 100% ejet af Københavns Kommune, og er organiseret under kommunens Sundheds- og Omsorgsforvaltning, men arbejder i høj udstrækning som en selvstændig virksomhed. Københavns Madservice beskæftiger ca. 80 ansatte fordelt på 60 fultidsstillinger.

Vi har 20 års erfaring med at fremstille mad til ældre borgere, i både eget hjem og på plejehjem. Vi håndterer dagligt produktion og udbringning af omkring 2.200 portioner mad til hjemmeboende ældre ( >65 år). Vi leverer heraf til ca. 400 borgere under 65 år.

Vi ønsker hele tiden at udvikle os selv, og følge udviklingen indenfor ledelse, som er den bærende del af virksomheden.

Connection Management har hjulpet os med forståelse af Københavns Madservice værdier og for hinandens forskellighed. Alle lederne har været igennem en personprofil analyse.

Målet med forløbet har været at:

  • Opnå fælles forretningsforståelse
  • Drøfte ledelse i forhold til at lede Københavns Madservice a la carte
  • Lederens rolle – stærke og mindre stærke sider
  • Hvordan får vi det optimale ud af vores profil?
  • Hvordan opnår vi en sammentømret ledergruppe?
  • Opnå større færdighed i den daglige ledelse

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.