Lobe Malerfirma

Direktør Patrik Lobe har igennem ca. 2 år gennemført flere uddannelser hos Connection Management A/S. Uddannelserne har givet Patrik den fornødne ballast til at udvikle virksomheden Lobe Malerfirma Aps, til at have flere ansatte og til at have mange projekter kørende ved siden af.

Patrik siger om de redskaber han har fået igennem uddannelserne hos Connection Management: ”Det har bragt det bedste frem i mig, det har været en personlig udviklingsproces. Jeg har fået kommunikation og salgsredskaber, der gør at jeg ikke skal fokusere for meget på salget, men mere at levere det mine kunder efterspørger. Nu føles det naturligt at sælge til både mit netværk og til mine eksisterende kunder, og jeg gør ikke noget som føles forkert. Jeg kan fokusere på at håndtere mine kunder og levere det bedste resultat, frem for at skulle opsøge kunder hele tiden.”

Han tilføjer: ”Virksomheden har udviklet sig. Jeg har ansat flere medarbejdere lavet ny hjemmeside og meget andet, samtidig med at mine kunder har været yderst tilfredse med både vores leverance og service. Så er du håndværker, selvstændig eller iværksætter, og vil du gerne have endnu mere gang i salget og udviklingen af din forretning, kan jeg varmt anbefale at bruge Connection Management A/S.”

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.