Nutricia

Nutricia A/S har samarbejdet med Connection Management siden 2005. Vi arbejder med klinisk ernæring, og har en udfordrende dialog og samarbejde med en bred målgruppe, der primært består af læger, diætister, sygeplejersker og farmakonomer på de danske hospitaler og plejehjem. Vi har en stor ambition om hele tiden at blive bedre til vores arbejde.
Connection Management har hjulpet os med at skærpe vores mindset og forbedre vores planlægning, mødebooking og præsentations- og salgsteknik. Formålet har været at skabe en fælles platform i salgsteamet, og afkastet har været en optimering af en i forvejen professionel gruppe.
Næste step har været en teambuildingsdag på tværs af virksomheden, dels for at integrere kundeservice og salgsteamet, og dels for at skabe en fælles forståelse for Nutricias værdier og for hinandens hverdag. Samarbejdet har dannet grobund for at arbejde videre på individuelt plan med coaching. Resultaterne har været iøjnefaldende både på det professionelle og personlige plan.
Succesfaktorerne i vores samarbejde med Connection Management har været en kombination imellem kontinuitet og god kemi med vores kontaktperson Jesper Winther, kombineret med den seriøsitet, erfaring og faglige viden som Connection er indehaver af.

Nutricia, Sales Manager, Lone Strøm

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.