Skifter Lastbil

“Vi har hos Skifter Lastbil A/S gennem en længere periode brugt Connection Management til at løse nogle opgaver omkring salgsteknikker, coaching og ikke mindst til at få et optimalt samarbejde i eget hus med henblik på at lave gode resultater via relations- skabende kontakt til vores kunder. Vi har fået skabt et bindeled mellem vores salgsafdeling og eftermarkeds- salg, som i dag fungerer rigtig godt på baggrund af det samarbejde, der har været til Connection Management. Connection Management har bidraget med en planlægning og gennemførsel af projektet på en meget professionel måde, via fællesmøder, individuel coaching og ved hjælp af både traditionelle og utraditionelle værktøjer.

Vi har gennem målrettet planlægning og opfølgning nået vores opsatte mål – og disse er blevet målt på både de bløde menneskelige værdier, som på den direkte bundlinie.”

Skifter Lastbil, Eftermarkedschef, Michael Hedegaard

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.