Weber

Efter længere tids overvejelse, besluttede jeg mig for at deltage i Connection Managements meritgivende og statsanerkendte salgspsykologikursus, som, udover de 10 ECTS point, har givet mig en del værktøjer.

Hvad fik jeg så ud af min beslutning om at prioritere dette kursus? Jeg må sande at jeg med 15 succesfulde år inden for salg, aldrig rigtigt har kunnet tolke det, som i bund og grund gør forskellen i salget. Kurset har virkelig givet mig et helt nyt syn, på det at formidle et budskab, hvilket er det der sker i enhver salgssituation. Jeg har fået utrolig mange værktøjer, som jeg i praksis kan bruge i min omgang med mennesker OG i forbindelse med salg,

Det er med stor respekt for de undervisere, som kan formidle teorien i praksis, så det kan relateres til dagligdagens aktuelle salgssituationer. Jeg har allerede benyttet flere af teknikkerne fra kurset – det er lærerigt at udfordre sig selv i hverdagen. For mig er det i sig selv en motivations faktor, hvilket gør at jeg allerede har anbefalet kurset til alle, der ønsker at blive endnu bedre til salg og formidling.

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.