Hvad er situationsbestemt ledelse?

Se videoen ovenfor og læs mere her

Minimba uddannelsen er en praksisorienteret tilgang, der inkluderer situationsbestemt ledelse som en vigtig del. Deltagerne lærer at tilpasse deres ledelsesstil baseret på medarbejdernes behov og situationen.

Gennem uddannelsen opnår ledere en dybere forståelse for situationsbestemt ledelse, herunder identifikation af medarbejdernes kompetencer og motivation. De lærer at skifte mellem støttende og direktiv adfærd og styrke medarbejdernes motivation gennem feedback og coaching.

MiniMBA uddannelsen giver også ledere værktøjer og metoder til at reagere på forskellige situationer og skabe en fleksibel og effektiv arbejdskultur. Det kombinerer situationsbestemt ledelse med andre ledelsesfærdigheder og giver ledere en holistisk tilgang til at tackle udfordringer og opnå bedre resultater. 

Er du interesseret i at lære mere om Lederroller og Ledelsesstile?

Så har vores MiniMBA et helt modul hvor at du kan blive skarp i dette. Book et gratis 15 minutters telefonmøde med os og hør mere om vores MiniMBA.

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.