Lederuddannelser for ledere på alle niveauer

Skab større succes og bliv en bedre leder for dine medarbejdere

Uddannelse består af to dele: UD + DANNELSE. Hos Connection Management fokuserer vi på UD. Du skal kunne gå ud og direkte bruge det lærte. Dit udbytte skal være maksimalt her og nu. Du kan vælge at tage et enkelt fag eller sammensætte forskellige fag så du udvider din værktøjskasse og kompetencer som leder maksimalt.

Find den lederuddannelse der passer dig

Ledelse i praksis

Du bliver i stand til at skabe synlige resultater med og gennem andre. Udvikl din person­lige lederadfærd.

$

Forandringsledelse

Forandringsledelse gør dig i stand til at skabe forandringer med og igennem andre.

$

Projektledelse

Sikker styring af projekter. Skab succesfulde projekter med og gennem andre.

$

Det strategiske lederskab

Faget skaber sikker håndtering af strategi og strategiprocesser.
$

Kommunikation i praksis

Kommunikation der skaber mening og resultater med og igennem andre.
$

Organisation & arbejdspsykologi

Designet af ledere til ledere, som er tæt på den virkelige virkelighed.
$

MiniMBA

Et praksisnært og moderne MBA-alternativ, der giver dig en 360 graders indføring i de værktøjer, koncepter og metoder der gør dig i stand til at skabe ledelsesmæssige gennembrud

$

Skræddersyet forløb

Et skræddersyet uddannelsesforløb hos os strækker sig typisk over en længere periode med fastlagte mål og milepæle. I perioden kommer vi tæt på alle involverede, og bliver derfor en naturlig del af organisationen. 

Hvad siger vores kunder om os?

Hvad er en god leder?

Der er skrevet side op og side ned om, hvordan god ledelse eksekveres. Der holdes mange møder rundt om strategibordene om emnet, og der er et utal af teoretiske stier at begive sig ned ad og lade sig inspirere af. Men når alt kommer til alt, bør ledelse tage udgangspunkt i hverdagen og medarbejderne. En lederuddannelse fra Connection Management gør dig i stand til at skabe resultater med og igennem andre. Du vil udvikle din personlige lederadfærd og kunne realisere dine medarbejderes fulde potentiale ved hjælp af konkrete, operationelle værktøjer og øvelser, der taler ind i dit eget arbejdsliv. Designet af ledere til ledere, som er tæt på den virkelige virkelighed. Derudover så er alt pensum primært på dansk, da alt forskning viser at, vi lærer bedst på vores modersmål.

Vil du gerne ringes op?

+10

Uddannelser + online forløb

+20

Års erfaring inden for branchen

+30

Medarbejdere klar til at hjælpe

+30.000

Mere erfarne dimittender

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.