Måske er du vores næste kollega?

Ledige stillinger

Ledige stillinger - Admission Team

Vi leder efter skarpe sælgere til vores team 

Motiveres du af en dynamisk og professionel atmosfære samt muligheden for at tjene væsentligt over gennemsnitlig indkomst? Har du en passion for at skabe meningsfuld dialog og sælge Danmarks bedste lederuddannelser? Så læs videre her! 

Din nye rolle:

I stillingen som Admission Manager hos Connection Management, kommer du til at være i kontakt med ledere fra Danmarks bedste virksomheder. Det vil være dig, der primært via telefon skal kommunikere direkte med dette segment af kunder med henblik på at styrke ledernes kompetencer. Du får fornøjelsen af at sælge Danmarks bedste lederuddannelser på et marked med et stærkt brand der har høj kendskabsgrad. Dine salgskompetencer bliver sat i spil, og vi tager en aktiv og supporterende rolle, hvor vi oplærer dig, træner dig og sørger for at fylde rygsækken med de rigtige salgsværktøjer for at opnå succes og en lys fremtid for din salgskarriere og måske endda lederkarriere. Du vil komme til at arbejde i dejlige lokaler nord for København i Vedbæk.

Det leder vi efter:

Som person har du et stort drive og er motiverende for dine omgivelser med et konstant fokus på at nå dine mål. Du skal kunne lide at være i tæt dialog med kunderne.

Det er vigtigt, at du trives med at være i et performancemiljø, men hvor din succes også måles på dine evner som teamplayer.

Din profil:

 • $Vi forventer, at du har erfaring med opsøgende salg, besidder et højt drive og har analytiske evner, men vigtigst, at du stadig er villig til at lære nyt og udvikle dig
 • $Du kan gennemføre en levende dialog og en dybdegående behovsafdækning samt præsentere vores uddannelser på en god og professionel måde. Heri er det en forventning, at du i skrift og tale behersker dansk på modersmål niveau
 • $Du har lyst til at udvikle dig, er ambitiøs og arbejdsom
Som ansat hos Connection Management er der en række fordele, som du ikke vil gå glip af:
 • $Onboarding med fuld oplæring, så du er klædt på til succes i din nye Admission Manager rolle
 • $En fuldtidsstilling med en af de bedste løn- og provisionsordninger på markedet
 • $Salgstræning, uddannelser og udvikling, herunder akkrediterede uddannelser med ECTS-point og personlig coaching
 • $Danmarks bedste frokostbistro
 • $Sociale arrangementer hen over året som fredagsbar, sommerfest, julefrokost, personaleforeningsture, vinsmagninger m.m.
 • $Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen og løber efter et fælles mål
 • $En stor del selvstændighed og tillid gives til dig som Admission Manager og kollega, og vi glæder os til at se din karriere tage fart med mange avanceringsmuligheder
 • $Du vil få de bedste kollegaer, en ledelse der støtter dig samt en rig mulighed for at skabe relationer for livet
 • $Sundhedsforsikring og gratis fitness
 • $Attraktiv pensionsordning
 • $Desuden garanterer vi, at vi er gode til at fejre hinanden og de mange succeser, vi opnår hos Connection Management

Send din ansøgning og CV til vores CCO Martin Mouritzen på mm@connection-management.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst Martin Mouritzen på telefon +45 25 66 77 12

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Dit fremtidige team:

Du vil være en del af et socialt og professionelt fællesskab i en hurtigt voksende virksomhed med internationalt perspektiv. Dine nye kolleger kommer fra forskellige baggrunde dog har alle det til fælles at de er talentfulde og hører til i toppen indenfor deres felt. Hos Connection Management er vi alle en del af succesen, vi har det sjovt, og vi vokser sammen.

Hvem er Connection Management A/S?

Connection Management har vi skabt vedvarende resultater indenfor salg og ledelse siden 2002. Her har vi gennem årene uddannet og trænet mere end 70.000 medarbejdere i store og mellemstore virksomheder i Danmark og internationalt. Vi er i kraftig vækst og frontløbere indenfor edtech. Vi er derudover AAA akkrediteret og er Gazellevirksomhed.

Vi er 35 medarbejdere og har HQ i Vedbæk nord for København.

Send din ansøgning og CV til vores CCO Martin Mouritzen på mm@connection-management.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst Martin Mouritzen på telefon +45 25 66 77 12

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.