Live ledelsesdebat – Inden du kommer på dybt vand

Vi inviterer dig til en spændende live debat online, hvor vi vil dykke ned i nogle af de mange paradokser i ledelse, du måske kender alt for godt fra din egen hverdag.

Paradokset:
Denne gang sætter vi fokus på paradokset: Hvordan skal vi forstå de nye organisations- og ledelsesformer der vinder frem?

Vores mål er klart: At skabe en begivenhed der får dig til at tænke, udfordre dig selv og dine ledelsesmetoder og dele dine egne tanker og ideer med andre engagerede deltagere.

Vi udforsker denne gang nøglekoncepter, som selvledelse, selvstyrende teams og innovative organisationsformer. Bliv klogere på dilemmaerne mellem de moderne organisations- og ledelsesformer og lær, hvordan man skaber harmoni og effektivitet på den moderne arbejdsplads. Bliv rustet til at navigere i det komplekse farvand af moderne ledelse! Som altid har vi en relevant og spændende gæst med… mere om dette snart.

Vær med til vores næste event “Inden du kommer på dybt vand”, hvor du skal være klar til at dele, grine og reflektere.

Hvor & Hvornår?
20. juni kl. 10.00- 11.00 via Zoom

Pris?
Gratis

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.