Live ledelsesdebat – Inden du kommer på dybt vand

Vi inviterer dig til en spændende live debat online, hvor vi vil dykke ned i nogle af de mange paradokser i ledelse, du måske kender alt for godt fra din egen hverdag.

Paradokset:
Denne gang sætter vi fokus på paradokset: Skal vi som ledere tilpasse os disse behov for at tiltrække og fastholde talenterne fra denne generation, eller skal de lære at tilpasse sig de krav vi stiller som ledere?

Vores mål er klart: At skabe en begivenhed der får dig til at tænke, udfordre dig selv og dine ledelsesmetoder og dele dine egne tanker og ideer med andre engagerede deltagere.

At være leder, uanset niveau, kan føles som en ensom rejse. På topniveau står topledere ofte over for strategiske beslutninger, der kan kræve isolation og ensom refleksion. De bærer ansvaret for virksomhedens retning og kan stå alene i beslutningernes skygge.

Generation Z på arbejdsmarkedet forventer meningsfuldt arbejde og en arbejdskultur præget af åbenhed, ansvarlighed og høj grad af trivsel. De er kendetegnet ved deres ønske om autonomi og fokus på balance mellem arbejde og fritid. De stiller krav til deres arbejdsplads og skifter hurtigt, hvis ikke, kravene mødes. Vær med til vores næste event “Inden du kommer på dybt vand”, hvor du skal være klar til at dele, grine og reflektere. 

Vær med til vores næste event “Inden du kommer på dybt vand”, hvor du skal være klar til at dele, grine og reflektere.

Hvor & Hvornår?
19. april kl. 10.00- 11.30 via Zoom

Pris?
Gratis

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.