Live ledelsesdebat – Inden du kommer på dybt vand

i inviterer dig til en spændende live debat online, hvor vi vil dykke ned i nogle af de mange paradokser i ledelse, du måske kender alt for godt fra din egen hverdag.

Paradokset:
Denne gang sætter vi fokus på paradokset: Hvordan lykkes man med at være en autoritet uden at være autoritær?

Vores mål er klart: At skabe en begivenhed der får dig til at tænke, udfordre dig selv og dine ledelsesmetoder og dele dine egne tanker og ideer med andre engagerede deltagere.

Det er en mulighed for at udforske de paradokser, vi står overfor som ledere og finde sammenhængende løsninger. Husk at tilmeld dig da pladserne er begrænsede og lad os sammen gøre dette event berigende og inspirerende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et event fyldt med meningsfulde samtaler om ledelse. Sammen kan vi udforske de paradokser, der ligger foran os og finde vej gennem vores ledelsesmæssige dilemmaer.

Tilmeld dig i dag og vær med til at skabe en meningsfuldt debat.

Hvor & Hvornår?
15. december kl. 10.00 – 11.00 på Zoom

Pris?
Gratis

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.