Podcast – The 7 habits of highly effective people

Hvad får du ud af denne podcast: The 7 Habits of Highly Effective People

Du kender sikkert følelsen af, at du ikke er produktiv nok, eller at din arbejdsindsats måske ikke bliver bemærket, eller at du ikke lever op til dine egne forventninger.

Du prøver måske at ændre din adfærd ved at udstråle ydmyghed, eller du prøver at ændre din tilgang ved hjælp af selvhjælpsbøger eller motivationstaler – men du opnår stadig ikke den ønskede effekt!

I denne podcast viser vi dig, hvordan du kan blive mere effektiv og sørge for, at din indsats ikke går ubemærket hen. Vi præsenterer Stephen Coveys syv vaner, som vil ændre din verdensopfattelse og væremåde.

I denne podcast gennemgår vi de 7 vaner i følgende bite size units:

  • Vær proaktiv – Lær at forstå dine omgivelser og øv dig i at handle efter omstændighederne.
  • Vær målrettet – Sæt klare mål for dig selv og find ud af, hvordan du vil opnå dem.
  • Prioritering – Træn dig selv i at få gjort de vigtigste ting først, men hav altid de langsigtede mål med i baghovedet.
  • Win/Win tankegang – Tænk på løsninger, som er gavnlige for begge parter i dine forhandlinger. Du skal samarbejde med din modpart og ikke konkurrere med dem.
  • Forståelse – Prøv at forstå andres synspunkt, og de vil siden hen begynde at forstå dig.
  • Synergi – Forbedre effektiviteten gennem samarbejde. En fælles forståelse mellem dig og dine samarbejdspartnere kan føre til overraskende succeser.
  • Styrk dig selv – Sæt tid af til dig selv, hvor du stimulerer dit sind. I jagten på at blive mere effektiv er det vigtigt at finde indre ro.

Er du interesseret i at lære mere om selvledelse?

Så har vores MiniMBA et helt modul hvor at du kan blive skarp i dette. Book et gratis 15 minutters telefonmøde med os og hør mere om vores MiniMBA.

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.