Webinar – Forandringsledelse

Forandringsledelse handler om at planlægge, implementere og styre forandringer i en organisation. Det indebærer at identificere behovet for forandring, udvikle en strategi for at opnå den ønskede forandring og kommunikere klart og motiverende til medarbejderne om hvorfor forandringen er nødvendig.

En vigtig del af forandringsledelse er også at identificere og håndtere eventuel modstand mod forandringen. Det kan være afgørende at inddrage medarbejdernes synspunkter og bekymringer for at skabe ejerskab og accept af forandringen. Derfor er det vigtigt at skabe en åben og tillidsfuld kommunikationskanal med medarbejderne.

Forandringsledelse kan være en udfordrende proces, men ved at følge nogle grundlæggende principper og teknikker kan det være muligt at skabe en glidende overgang og opnå succes med forandringen.

Det er blandt andet nogle af de aspekter Peter Maxsø giver dig indsigt i vores 30 minutters webinar om forandringsledelse, som du kan se ovenfor.

Er du interesseret i at lære mere om Forandringsledelse?

Så har vores MiniMBA et helt modul hvor at du kan blive skarp i dette. Book et gratis 15 minutters onlinemøde med os og hør mere om vores MiniMBA.

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.