Webinar – God Mødeledelse og Effektive Møder

Se videoen ovenfor eller læs med her.

Vi har alle været på de kedelige møder, hvor vi ønskede, at vi var et andet sted. Men det er faktisk muligt at have et godt møde, hvis det bliver ledet på den rigtige måde.

Først og fremmest skal mødelederen være en god storyteller. De skal kunne fortælle en historie på en engagerende måde, så deltagerne føler sig involverede og motiverede til at deltage i diskussionen. Hvis mødelederen kan få folk til at lytte og engagere sig, vil mødet være mere produktivt og sjovere.

En anden vigtig faktor i god mødeledelse er at have en klar dagsorden. Dette betyder ikke kun at have en liste over emner, der skal diskuteres, men også at have en tidsplan for hvert emne. På den måde ved alle, hvad der skal ske, og hvor meget tid de har til at diskutere hvert emne. Det vil også hjælpe med at holde mødet på sporet og undgå at miste fokus.

Det er også vigtigt at have et godt forberedt mødeleder. De skal kende emnerne, der skal diskuteres, og være i stand til at guide diskussionen på en produktiv måde. Det betyder også at have alle de nødvendige materialer og oplysninger klar til mødet. Hvis mødelederen er godt forberedt, vil det give deltagerne tillid til, at mødet vil være produktivt og godt brugt tid.

God mødeledelse inkluderer også at skabe en positiv atmosfære. Dette betyder at have et behageligt mødelokale, med passende belysning, temperatur og møblering. Der skal også være forfriskninger tilgængelige, som kaffe, te, vand og snacks. Dette vil hjælpe med at holde deltagerne energiske og fokuserede i løbet af mødet.

Endelig er det vigtigt at have en god opfølgning efter mødet. Dette betyder at have en opsummering af mødet og de beslutninger, der blev taget. Det er også vigtigt at have en opfølgningsplan for at sikre, at beslutningerne bliver ført ud i livet. En god opfølgning vil hjælpe med at holde deltagerne ansvarlige og sikre, at mødet var produktivt.

Så det var en kort beskrivelse af, hvordan man kan have et godt møde. Husk, at en god mødeleder skal være en god storyteller, have en klar dagsorden, være godt forberedt, skabe en positiv atmosfære og have en god opfølgning.

Er du interesseret i at lære mere om kultur i virksomheden?

Så har vores MiniMBA et helt modul hvor at du kan blive skarp i dette. Book et gratis 15 minutters telefonmøde med os og hør mere omkring vores MiniMBA.

Hvad siger vores kunder om os?

Kontakt Connection Management

Skal vi tage en snak?

Bliv den leder du drømmer om at blive! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.